Çözümlerimiz 2016-12-26T11:14:31+00:00

Çözümlerimiz

Dahua Termal Kamera Çözümleri

Dahua Termal Görüntüleme sistemleri ile üst düzey projelerinize uygun, sıcaklık ölçek, video analizli Termal görüntüleme çözümleri nasıl kullanılır?

Şubat 23rd, 2017|

Dahua HDCVI serisi Güvenlik Kameraları Çözümleri

Dahua HDCVI serisi kameralar ve Güvenlik sistemleri kayıt cihazları, koaksiyel kablo üzerinden analog HD video iletim standartları ile, uzun menzilli HD görüntü aktarımını çok daha ucuz maliyetlerle yapabilmenizi sağlar.

Şubat 10th, 2017|

Dahua Access Control / Standalone Sistemleri

Hem bina içi hem de bina dışı uygulamalar için HD kameralar bulunmasının yanı sıra giriş çıkış denetimleri için Kapı access kontrolleri ve video intercom sistemleri sunulmaktadır.

Aralık 26th, 2016|

Dahua Mobil Çözümler MPT300

Polis, ordu, kent yönetimi, adli tıp, gümrük, sanayi ve ticaret, sigorta, enerji kaynakları vb gibi belirli alanlarda veya departmanlar için tasarlanmış Bireysel taşınabilir ses ve video kaydedici ürünüdür. "tek tuşla" kayıt başlatma fotoğraf, alarm ve PTT alır...

Aralık 25th, 2016|

Dahua 4K Ultra HD Teknolojisi

4K sistemler Kameraların Kayıt cihazı üzerinden direkt olarak 4K çözünürlük destekleyen bir monitör veya televizyona bağlanması veya matrix üzerinden TV-Wall'a bağlantı yapılarak kullanılabilir. 4'lü bir TV-Wall'da herbiri Full-HD destekleyen monitörlerin toplamında tek bir 4K görüntü alınabilir...

Aralık 12th, 2016|